Cégünk 2008-ban családi vállalkozásként kezdte működését. Célunk volt, hogy nélkülözhetetlenek legyünk Szabolcs megye piacán.

Minőségi kivitelben, ár-érték arányban mégis elérhetően, valamint gazdag stílus választékban kínáltunk és kínálunk bútorokat a mai napig. Telephelyünk Ajakon található, frekventált és forgalmas helyen. Vállalkozásunk alapításától kezdve fejlődött. Kezdetekben egy 660 nm-es csarnokban kerültek bemutatásra és értékesítésre termékeink. Az idő múlásával sikerült bővítenünk egy újabb csarnokkal és egy bútorgyártó üzem került kiépítésre. Mára közel 1500 nm-en értékesítünk. Csapatunk több területen tevékenykedik annak érdekében, hogy amit a vevő elképzel azt Mi a legjobb minőségben, sokak számára elérhető áron meg tudjuk valósítani.

Vállalkozásunk dinamikusan fejlődött mind vevőkörét, mind eszközét tekintve, melyet a humán erőforrás fejlesztésével, a vállalat szervezettségének növelésével, a termelésben hatékonyságot növelő újabb gépek vásárlásával, pályázatokkal és egyéb fejlesztésekkel értünk el. Cégünket folyamatos reklámozással ismertetjük meg újabb potenciális vásárlóinkkal.

Tevékenységeink

Bútor beszerzés

Cégünk bútorok nagy választékával rendelkezik. A lapszabászati termékek jelentős részét magunknak gyártjuk, viszont számos termék beszerzésre kerül külső cégektől. 

Bútor gyártás

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az egyedi lapszabászati termékek gyártására. Lehetőség van a berendezni kívánt terület felmérésére, az ide szánt bútor megtervezésére és ha vásárlásra kerül a sor, ezen bútorok legyártására.

Bútor értékesítés

Cégünk több formában is értékesít. Lehetőség van a bútorok megtekintésére bemutatótermünkben, ahol azonnali vásárlásra kerül sor. Amennyiben cégünk nem rendelkezik a vevő által kívánt termékkel, kiválaszthatja katalógusunkból.

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Elérhetőség

Térkép:

Írjon nekünk üzenetet