• info@royalbutor.hu
  • +36 70 207 4221
  • H-P (8:00-17:00) | Sz (8:00-12:00) | V (Zárva)

Rólunk

Royal Bútor Kft.

Cégünk 2008-ban családi vállalkozásként kezdte működését. Célunk volt, hogy nélkülözhetetlenek legyünk Szabolcs megye piacán. Minőségi kivitelben, ár-érték arányban mégis elérhetően, valamint gazdag stílus választékban kínáltuk és kínálunk bútorokat a mai napig.

Telephelyünk Ajakon található, frekventált és forgalmas helyen.

Vállalkozásunk alapításától kezdve fejlődött. Kezdetekben egy 660 nm2-es csarnokban kerültek bemutatásra és értékesítésre termékeink. Az idő múlásával sikerült bővítenünk egy újabb csarnokkal és egy bútorgyártó üzem került kiépítésre. Mára közel 1500nm2-en értékesítünk.

Csapatunk több területen tevékenykedik annak érdekében, hogy amit a vevő elképzel azt Mi a legjobb minőségben, sokak számára elérhető áron meg tudjuk valósítani.

Vállalkozásunk dinamikusan fejlődött mind vevőkörét, mind eszközét tekintve, melyet a humán erőforrás fejlesztésével, a vállalat szervezettségének növelésével, a termelésben hatékonyságot növelő újabb gépek vásárlásával, pályázatokkal és egyéb fejlesztésekkel értünk el.

Cégünket folyamatos reklámozással ismertetjük meg újabb potenciális vásárlóinkkal.


Molnár Zsolt, Ügyvezető
Royal Bútor

Tevékenységeink

BÚTOROK BESZERZÉSE

Cégünk bútorok nagy választékával rendelkezik. A lapszabászati termékek nagy részét önmagunknak gyártjuk, viszont a kárpitos termékek beszerzésre kerülnek más cégektől. A beszerzés történhet nagy tételszámban, kamionos szállítással, vagy kisebb tételben cégünk saját tulajdonában lévő kis tehergépjárművével.

BÚTOROK GYÁRTÁSA

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az egyedi lapszabászati termékek gyártására. Lehetőség van a berendezni kívánt terület felmérésére, az ide szánt bútor megtervezésére és ha vásárlásra kerül a sor, ezen bútorok legyártására.

BÚTOROK ÉRTÉKESÍTÉSE

Cégünk több formában is értékesít. Lehetőség van a bútorok megtekintésére a bemutatótermekben, ahol azonnali vásárlásra kerül sor. Amennyiben cégünk nem rendelkezik a vevő által kívánt termékkel, kiválaszthataja katalógusunkból.