• info@royalbutor.hu
  • +36 70 207 4221
  • H-P (8:00-17:00) | Sz (8:00-12:00) | V (Zárva)

Rólunk

Royal Bútor Kft.

Cégünk 2008-ban alakult.
Vállalkozásunk alapításától kezdve fejlődött, ennek eredményeképpen jött létre 2012-ben másodlagos tevékenységünkként Royal Bútorgyártó Kft. bemutató teremmel.


Székhelyünk Ajakon található, frekventált és forgalmas helyen
Eleinte egy 660 m2-es csarnokban kerültek bemutatásra és értékesítésre termékeink, azonban ezt a helyet az utóbbi években sikerült bővítenünk további 300 m2-rel illetve egy 400 m2-es gyártórésszel.

Vállalkozásunk dinamikusan fejlődött mind vevőkörét, mind eszközét tekintve, melyet a humán erőforrás fejlesztésével, a vállalat szervezettségének növelésével, a termelésben hatékonyságot növelő újabb gépek vásárlásával, pályázátokkal és egyéb fejlesztésekkel értünk el.

Cégünket folyamatos reklámozással ismertetjük meg újabb potenciális vevőinkkel.

Molnár Zsolt, Ügyvezető
Royal Bútor

Tevékenységeink

BÚTOROK BESZERZÉSE

Cégünk bútorok nagy választékával rendelkezik. A lapszabászati termékek nagy részét önmagunknak gyártjuk, viszont a kárpitos termékek beszerzésre kerülnek más cégektől. A beszerzés történhet nagy tételszámban, kamionos szállítással, vagy kisebb tételben cégünk saját tulajdonában lévő kis tehergépjárművével.

BÚTOROK GYÁRTÁSA

Cégünk nagy hangsúlyt fektet az egyedi lapszabászati termékek gyártására. Lehetőség van a berendezni kívánt terület felmérésére, az ide szánt bútor megtervezésére és ha vásárlásra kerül a sor, ezen bútorok legyártására.

BÚTOROK ÉRTÉKESÍTÉSE

Cégünk több formában is értékesít. Lehetőség van a bútorok megtekintésére a bemutatótermekben, ahol azonnali vásárlásra kerül sor. Amennyiben cégünk nem rendelkezik a vevő által kívánt termékkel, kiválaszthataja katalógusunkból.