A Projekt Azonosítószáma:

GINOP-1.2.2-16-2017-00369

A ROYAL Bútor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2017 júniusában 5 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című pályázati kiíráson. A projekt keretében gyártóeszköz beszerzése valósult meg.

A Royal Bútor Kft. 2008-ban kezdte meg működését. Cégünk megalapítását az addigi szakmai tapasztalatok alapozták meg. Vállalkozásunk alapításának fő célja az volt, hogy a helyi lakosság és közintézmények részére olcsón, de jó minőségben kínáljunk bútorokat.
Fejlesztésünk megvalósítása nagymértékben emelte eredményességünk, amely hozzájárult a munkahelyek megtartásához, új munkahelyek teremtéséhez. A fejlesztéssel új piacokat, vevőköröket értünk el, amely regionális jelentőségünket is emelte.

A projekt keretében beszerzésre került lapszabászgép nem egy régebbi gép kiváltását szolgálta, hanem termelő kapacitásunk növelése érdekében, a meglévő gyártócsarnokba a többi gép mellé került beállításra. Az új lapszabász technológia legalább háromszor gyorsabb, mint a korábbi elavult technológia, így kapacitásbővítési stratégiai terveinket is kiszolgálta. A beszerzett lapszabászgép funkcionális és kompakt, köszönhetően a redukált méreteknek, és fűrészműnek, ideális többféle anyag vágásához. A fejlesztés mennyiségi és minőségi előrelépés volt.
A fejlesztés cégünk mindennapi működését gazdaságosabbá tette, az alacsonyabb működési költségek lehetőséget adtak cégünk további fejlesztésére, mind technológiai, mind a humánerőforrás területén.

További információ kérhető:

ROYAL Bútor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
+36 45 455 747
info@royalbutor.hu
http://www.royalbutor.hu