A Projekt Azonosítószáma:

GINOP-1.2.2-15-2015-003619

Uniós támgatásból valósult meg gyártó eszköz beszerzéssel kombinált beruházás a ROYAL Bútor Kft. fejlesztése érdekében.

A ROYAL Bútor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2016 februárjában 12,59 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása” című pályázati kiíráson.A pályázati támogatás intenzitása 70%-os. A projekt keretében eszközbeszerzés és infrastrukturális beruházás valósult meg.
A Royal Bútor Kft. 2008-ban kezdte meg működését. Cégünk megalapítását az addigi szakmai tapasztalatok alapozták meg. Vállalkozásunk alapításának fő célja az volt, hogy helyi lakosság és közintézmények részére olcsón, de jó minőségben kínáljunk bútorokat.

Célunk, hogy egyre nagyobb mértékben a magas hozzáadott értékkel bíró gyártási tevékenységünk kerüljön túlsúlyba.
Fejlesztésünk megvalósítása nagymértékben emeli eredményességünk, amely hozzájárul a munkahelyek megtartásához, új munkahelyek teremtéséhez. A fejlesztéssel új piacokat, vevőköröket érünk el, több nagykereskedő beszállítói lehetünk, fix megrendelésekkel.
A gyártótevékenységünk fejlesztését szolgáló gépbeszerzés célja volt, hogy elavult gépeink helyett új modern gépeket vegyünk. Az új lapszabász és élzárógép nemcsak kapacitásunk növeli termelési kapacitásával, gyorsaságával, hanem új technológiát is alkalmaznak. A beszerzett élzárógép ABS élzárásra is képes, így nemcsak hagyományos élzárású bútorokat tudunk majd gyártani. Az új elzárási technológia külföldi megrendelések esetében alapvető elvárás, így a fejlesztés lehetőséget újabb külföldi piacokon való megjelenésre. A fejlesztés mennyiségi és minőségi előrelépés.

A napelemes rendszer a gyártógépek egyre növekvő energiaigényét szolgálja ki. A nagy teljesítményű gépek folyamatos használat mellett óriási villanyszámlát eredményeznének, melyet a lehető legnagyobb mértékben kívánunk csökkenteni a beruházással.
Az eszközök pontos típusa:

– 15kW-os napelem rendszer
– Olimpic éllezáró automata
– SI400 EP Nova lapszabászgép
A fejlesztés cégünk mindennapi működését gazdaságosabbá teszi, az alacsonyabb működési költségek lehetőséget adnak cégünk további fejlesztésére, mind technológiai, mind a humánerőforrás területén
A projekt tényleges befejezési dátuma 2016.05.02.

További információ kérhető:

ROYAL Bútor Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

+36 45 455 747
info@royalbutor.hu
https://www.royalbutor.hu